Adam Sandler odabrao svoj novi projekt za Netflix

srijeda, 20. svibnja 2020.

Riječ je o drami "Hustle" koju će producirati košarkaš LeBron James

Foto: YouTube

Netflix i Adam Sandler odabrali su svoj sljedeći film!

Navodno je riječ o filmu Hustle koji će režirati Jeremiah Zagar (We the Animalsv) prema scenariju Taylora Maternea i Willa Fettersa, s tim da se među producentima filma nalazi i košarkaš LeBron James. Projekt je Materne dovršio još 2018. godine kad je završio Legendaryja da bi ga nedavno ipak Netflix otkupio od njih i brže-bolje su se za glavnog glumca obratiti upravo Sandleru, a Fetters je malo uredio scenarij.

Sandler će se tako naći u ulozi skauta američke košarke koji nakon nepravednog otkaza slučajno otkrije talentiranog igrača izvan zemlje i želi ga dovesti u Ameriku kako bi dokazao da obojica imaju sve što je potrebno kako bi uspjeli u NBA ligi.

Na Netflixu smo na ljeto prošle godine Sandlera gledati u akcijskoj komediji Murder Mystery u kojoj mu je partnerica bila Jennifer Aniston, a komedija je odlično prošla na ovom streaming servisu unatoč podijeljenim ocjenama kritičara. Uslijedila je kriminalistička triler drama Uncut Gems koji je za mnoge Sandlerov film karijere, a mnogi smatraju da je napravljen veliki propust kad Sandler nije bio nominiran za Oscara za najbolju glavnu mušku ulogu.

Drama Hustle navodno bi trebala početi sa snimanjem čim za to bude prilika, a moguće da Sandler prije tog snimi još koji film ukoliko se za to ukaže prilika.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti