Mel Gibson, Kate Bosworth i Emile Hirsch protiv uragana i lopova

srijeda, 20. svibnja 2020.

Akcijski triler "Force of Nature" možda neće biti najbolji Gibsonov film, ali u traileru izgleda kao da se jako dobro zabavlja

Foto: YouTube

Sljedeći mjesec izlazi akcijski triler Force of Nature koji je sad predstavljen prvim posterom i trailerom!

Ovaj film nikad nije ni trebao doći u kina, no s obzirom na poznatu glumačku ekipu koju predvode Mel Gibson, Kate Bosworth, Emile Hirsch i David Zayas svakako ga vrijedi predstaviti. Režiju potpisuje Michael Polish (suprug Kate Bosworth), a scenarij Cory Miller, s tim da je kod nas film preveden jednostavno Sila prirode.

Hirsch se nalazi u ulozi policajca Cardilla koji mora evakuirati apartmansko naselje jer im prijeti uragan pete kategorije, kad naleti na doktoricu Troy (Bosworth) i njezinog tvrdoglavog oca (Gibson) koji ne želi napustiti svoj dom jer ne vjeruje u realnu opasnost. No, nitko od njih troje ne zna da stiže još jedna opasnost: grupa opasnih, naoružanih lopova koje predvodi Zayas, a dolaze s namjerom da u kompleksu pronađu 55 milijuna dolara koji su tamo skriveni. Naravno, ispada da je Gibson umirovljeni detektiv kojem je ova grupa negativaca dobro poznata tako da ovo neće proći bez dobre, stare borbe jedan na jedan.

U ostalim ulogama su Stephanie Cayo, Will Catlett, Swen Temmel i Tyler Jon Olson.

Force of Nature će od 30. lipnja biti dostupan kao VOD ili na Blu-Rayu i DVD-u.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti