CineStar TV Premiere 1: Humans I

ponedjeljak, 18. svibnja 2020.

1. sezonu hvaljene britanske serije možete pratiti od 18. svibnja u 20:00, od ponedjeljka do četvrtka, na CineStar TV Fantasy

 

HUMANS IVelika Britanija, SAD, Švedska, 2015., 46 min.
Režija: Lewis Arnold, Samuel Donovan
Uloge: Gemma Chan, Katherine Parkinson, Tom Goodman-Hill, Colin Morgan, Theo Stevenson
Kategorija: Drama, SF

U svijetu budućnost postoje gadgeti bez kojih život ne bi bio isti. To su Synthevi - napredni androidi čija je jedina svrha ispunjavanje svih želja njihovih ljudskih gospodara. Briga od djeci, kuhanje, čišćenje pa čak i seks, Synth će napraviti sve što mu se naredi. No što bi se sa takvim sustavom dogodilo kada bi Synthevi iznenada postali svjesni?

Sezona I, epizoda 1:

U obitelji Hawkins zategnuti su odnosi, pa su kupili najnoviji aparat - robota Syntha kojega su nazvali Anita koji im pomaže u svemu, od pranja suđa do domaće zadaće. Joe se nada da će mu robot pomoći u odnosu sa suprugom, no Laura taji nešto od svoje obitelji. Hoće li Anita prouzročiti više problema negoli ih riješiti?

I tko je ukleti mladić Leo i njegov čudni robot Max, koji su očajni da je nađu? Umirovljeni inženjer George prisjeća se prošlosti sa svojim robotom Odijem. Georgeu je on poput sina, ali odnos im je na kušnji kad se Odi pokvari. Hoće li George biti prisiljen uništiti jedinu stvar koju voli?

Murjak Pete radi u odjelu za specijalne tehnologije sa svojom tajanstvenom kolegicom Karen. No kod kuće, njegova žena Jill ima blizak odnos s robotom Simonom zbog kojega tjera Petea iz kuće. Hoće li postati ‘višak’ u svom vlastitom životu? Dok Laura sumnja da je nešto neobično glede Anite, je li njihova obitelj u opasnosti zbog ove kukavice u njihovom gnijezdu?

1. sezonu dramske SF serije, nominirane za prestižnu nagradu BAFTA - Humans, pratite od ponedjeljka do četvtka, od 18. svibnja u 20:00h na CineStar TV Fantasy

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti