TV Preporuke dana – Nedjelja 17.5.

nedjelja, 17. svibnja 2020.

Još jedna nedjeljna večer uz velik izbor starijih akcijskih filmova

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 17.5.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:20 sati

Jamestown, HTV 2 u 21:50 sati
Provokacija Pamunkeyja donosi tugu Sharrowima te propituje sposobnost Yeardleyja da spriječi sukob. Temperance budnim okom motri Mariju, dok se Christopher upušta u političke igre kako bi impresionirao Jocelyn.

FILMOVI

Nemoguća misija 3, Doma TV u 19:55 sati
Daleko od nemogućih misija i smrtonosnih akcija, bivši tajni agent Ethan Hunt (Tom Cruise) započeo je novo poglavlje u svom životu - pronašao je srodnu dušu (Michelle Monaghan) i ostao prisutan u IMF-u kao mentor novih agenata. No kada za vrijeme misije nestane jedna od njegovih štićenica (Keri Russell), Huntu je vraćen status aktivnog agenta i dan zadatak okupljanja starog tima te pronalaska otete agentice.

Bourneovo naslijeđe, RTL u 20 sati
CIA je izgubila svaki trag Jasona Bournea (Matt Damon) prije šest tjedana u Moskvi. Istovremeno, Aaron Cross (Jeremy Renner), vladin operativac, nalazi se na tajnom zadatku Ministarstva obrane na Aljasci, gdje mora preživjeti ekstremne vremenske uvjete i naporne treninge, kao dio tajnog eksperimenta u kojem sudjeluje kao pokusni kunić. Naime, Croosu su dane droge koje pojačavaju mentalne i fizičke sposobnosti kod korisnika...

Mladi revolveraši, HTV 2 u 20:05 sati
Emilio Estevez, Kiefer Sutherland i Charlie Sheen pojavljuju se u glavnim ulogama u ovom zabavnom vesternu koji nam pruža novi pogled na život legendarnih odmetnika.

Družba pravih džentlmena, RTL 2 u 20:15 sati
U alternativnome viktorijanskom dobu, skupina slavnih likova iz rado čitanih književnih djela okuplja se u družbu pravih džentlmena kako bi spriječila opasnoga zlikovca da zavlada planetom. Okrutni zlikovac znan samo pod nadimkom Fantom želi započeti svjetski rat, u kojem bi mu njegovo nadmoćno oružje omogućilo da zavlada cijelim svijetom. Kako bi ga spriječile, vlasti šalju po slavnog istraživača Allana Quatermaina (Seana Conneryja), koji bi trebao predvoditi skupinu legendarnih likova natprirodnih sposobnosti.

Lančana reakcija, RTL u 22:30 sati
Eddie Kasalivich (Keanu Reeves), diplomac prestižnog sveučilišta u Chicagu, radi kao tehničar znanstvenog tima koji otkriva alternativan, prilično jeftin i apsolutno ekološki zahvalan izvor goriva. Kada jedan od vodećih članova tima bude ubijen, a svi dokumenti i spisi o otkriću ukradeni, vlasti optužuju Eddieja i fizičarku Lily Sinclair (Rachel Weisz). Par se daje u bijeg pred agentima FBI-a i CIA-e, a pomoć traže kod Eddiejevog mentora Paula Shannona (Morgan Freeman).

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti