Uživajte u vikendu najboljih filmova uz CineStar TV Channels!

petak, 15. svibnja 2020.

Najbolji naslovi petkom, subotom i nedjeljom na svih sedam kanala CineStar TV Channels grupacije


U ovom kriznom periodu bitno je da zajedno ostanemo doma kako bismo očuvali svoje zdravlje, ali i zdravlje svojih bližnjih te osoba koje su u kritičnom stanju. Apsolutno smo uvjereni kako vam je dosadno i ne znate u koju poziciju biste se prebacili, no možda vam možemo pomoći kako skratiti vrijeme i zabaviti se! #OstaniteOdgovorni i dopustite nam da vam skrenemo misli barem nakratko.

Uz CineStar TV Channels i 7 filmskih kanala možete biti blizu koliko god želite, a jedino zarazno što ćete primijetiti su filmski hitovi koje smo izdvojili za vas! Vikend najboljih filmova pomno je osmišljen kako bi zadovoljio sve žanrove i preferencije, ali i generacije. Izbor je velik, a vrhunske akcije, dirljive drame, urnebesne komedije, najstrašniji horori i naravno, premijerni filmovi, samo su mali dio onoga u čemu ćete moći uživati svaki vikend.

Vikend najboljih filmova obuhvaća najbolje naslove petkom, subotom i nedjeljom na svih sedam kanala CineStar TV Channels grupacije: CineStar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2, CineStar TV 1, CineStar TV 2, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family. Svakog vikenda će se na CineStar TV filmskim kanalima emitirati jedinstveni program, ispunjen najpoznatijim blockbusterima i nagrađivanim filmovima, te filmovima koji su do prije nekoliko mjeseci imali premijernu svjetsku kino realizaciju. Osim vikenda, cjelotjedni raspored možete provjeriti i u našem pregledniku ovdje.

U ponudi svojeg operatera provjerite jesu li navedeni kanali dostupni ili otključani, a potpuni popis kanala možete provjeriti ovdje.

CineStar TV Channels predstavlja najbolje filmova za vikend od 15. do 17. svibnja

PETAK, 15.5.

CineStar TV 1, 20:45 – Građanin opasnih namjera

SUBOTA, 16.5.

CineStar TV Premiere 1, 20:05 – Paradise Hills (TV PREMIJERA)

CineStar TV Comedy&Family, 21:10 – Neizbježna smrt Charlieja Countrymana

CineStar TV Premiere 2, 22:05 – Samo more zna

NEDJELJA, 17.5.

CineStar TV Fantasy, 20:05 – Vrisak 4

CineStar TV 2, 21:00 – Nuspojave

CineStar TV Action&Thriller, 21:50 – Suze boga Sunca

Potpuni raspored filmova za sve kanale svakodnevno možete pratiti na web stranici:  https://cinestartvchannels.hr/raspored/

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti