Audioknjiga "Sandman" sa zvjezdanom glumačkom ekipom

četvrtak, 14. svibnja 2020.

Jedno od najpoznatijih djela Neila Gaimana dobiva audio verziju, a narator će biti sam Gaiman

Od Američkih bogova preko Coraline do Good Omens, djela Neila Gaimana oduvijek su bila dobar materijal za adaptacije, a uskoro stiže još jedna, no ovog puta samo u audio obliku.

Jedno od njegovih najpoznatijih djela, grafički romani Sandman, dobit će svoju adaptaciju u obliku audioknjige, a na projektu su uključene mnogobrojne zvijezde.

Sam Gaiman bit će narator knjige, a u glumačkoj su ekipi James McAvoy koji će glas dati Morpheusu, Riz Ahmed kao Corinthian, Kat Dennings kao glas Smrti, Taron Egerton u ulozi Johna Constantinea, Samantha Morton kao Urania Blackwell, Andy Serkis kao Matthew the Raven i Michael Sheen, koji će glumiti Lucifera.

Ova adaptacija, koja će stići na Amazonov Audible, obradit će prve tri knjige u serijalu, a s vremenom se očekuje i nastavak.

Audioknjiga će na Audible stići 15. srpnja, a već su otvorene prednarudžbe.

Sandmana ćemo imati prilike gledati i kroz Netflixovu seriju, koja je trenutno u pripremi, a koju produciraju Gaiman i David Goyer, a Allan Heinberg radi kao showrunner. Još ne znamo kada bi serija trebala biti spremna za izlazak.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >