Dwayne Johnson i Emily Blunt ponovno zajedno

petak, 08. svibnja 2020.

U planu je produkcija stripovskog serijala "Ball and Chain", a glumački bi se dvojac trebao naći u glavnim ulogama

Možda još uvijek nije poznato kada bi se filmske produkcije mogle nastaviti, no to ne sprječava dogovore i pripremanje novih materijala. Jedan od projekata koji je u planu nosi naziv Ball and Chain, a Dwayne Johnson i Emily Blunt trebali bi preuzeti glavne uloge.

Ball and Chain se temelji na istoimenom stripovskom serijalu iz 1999. Scotta Lobdella, a službeni opis otkriva nam detaljnu radnju:

Edgar i Mallory Bulson su bračni par koji je neprestano na ratnoj nozi. Nakon godina stalnih svađi i prepirki, odluče odustati od svega i razvesti se. To je bio planu sve dok tajanstveni meteor ne okupa zaraćeni par vanzemaljskom energijom - energijom koja im daje supermoći koje djeluju samo kad su zajedno. Hoće li njihove nove neočekivane sposobnosti biti dovoljne da spase svoj brak?

Scenarij će potpisati Emily V. Gordon, a film producira Kevin Misher. Iako još niti jedan studio nije vezan uz film, čini se kako je Netflix najvjerojatniji za preuzimanje prava na film.

Glumcima ovo nije prvi zajednički projekt, s obzirom na to da se čeka izlazak filma Jungle Cruise, u kojem imaju glavne uloge. Film je trebao u kina stići ovog ljeta, ali je radi pandemije pomaknut na sljedeću godinu.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti