Sylvester Stallone potvrdio da rade nastavak "Razbijača"!

srijeda, 06. svibnja 2020.

Stallone je otkrio da sa studijem Warner Bros. planira nastavak filma koji je 1993. bio veliki hit među gledateljima

Foto: YouTube

Sylvester Stallone posljednjih godina oživio je franšize Rocky i Rambo, a čini se kako je spreman posjetiti još jedan svoj stari film i pokazati nam što se kasnije dogodilo.

Velika akcijska zvijezda na svom je Instagramu ležerno objavio da rade na novom nastavku akcijskog SF-a Razbijač (Demolition Man) koji je 1993. godine okupio odličnu glumačku postavu i pokazao nam kako bi mogao izgledati svijet budućnosti. Objava je uslijedila nakon direktnog pitanja jednog obožavatelja možemo li dobiti nastavak spomenutog filma, na što je odgovorio: "Upravo radimo na tome s Warner Bros.-om i izgleda fantastično, tako da ćemo dobiti taj film..."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Answering the audience

Objavu dijeli Sly Stallone (@officialslystallone)

U Razbijaču Stallone glumi policajca Johna Spartana koji je s opakim kriminalcem Simonom Phoenixom (Wesley Snipes) osuđen na poseban zatvor u kojem su zatvorenici zaleđeni s mogućnošću da budu odleđeni u budućnosti. 40 godina kasnije Phoenix je pobjegao iz zatvoreništva i nema druge nego odlediti i Spartana koji je jedini koji može uloviti svog nekadašnjeg protivnika. Spartan će za svoju suradnicu dobiti policajku Leninu Huxley (Sandra Bullock) koja je navikla na moderni i utopijski San Angeles, grad bez kriminala. Film je bio hit u svoje vrijeme i zaradio je oko 160 milijuna dolara diljem svijeta, iako mu kritika nije bila sklona.

Obožavatelji Razbijača već se godinama nadaju nastavku, a sad postoji velika šansa da ćemo ga i dobiti. Trenutno nije poznata moguća radnja za Demolition Man 2.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti