Serija "Love, Victor" dobila prvi najavni video i datum premijere

utorak, 28. travnja 2020.

Hulu donosi nastavak filma "Love, Simon" u obliku humoristične dramske serije koja stiže 19.6.

Foto: YouTube

Streaming servis Hulu konačno je odredio datum premijere za svoju seriju Love, Victor, nastavku hit filma Love, Simon.

Podsjetimo, serija koja se trebala naći na servisu Disney+ krajem veljače dobila je svoj novi dom na Hulu zbog preozbiljne teme za Disney. Servis Hulu rado je uzeo ovu seriju jer im nije strano imati blago kontroverzan sadržaj tako da već navodno rade i na drugoj sezoni serije.

Radnja prati novog učenika srednje škole Creekwood i njegov put odrastanja, obiteljskih izazova, privikavanje na novi grad i suočavanje s vlastitom seksualnošću. Kad mu sve to bude previše obratit će se upravo Simonu. U prvom videu možemo vidjeti šarmantnog naslovnog junaka Victora (Michael Cimino) kako pokušava naučiti kako biti pravi barista, čemu ga podučava njegov školski kolega Benjie (George Sear) u kojeg je Victor zaljubljen. I dok Cimino ima glavnu ulogu, u seriji ćemo slušati Simonov glas koji se vraća kao narator serije.

Scenaristi hit filma Love, Simon iz 2018. godine Isaac Aptaker i Elizabeth Berger izvršni su producenti serije. U ostalim ulogama su Ana Ortiz, James Martinez, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, Rachel Naomi Hilson, Bebe Wood, Anthony Turpel i Mason Gooding.

Prva sezona serije Love, Victor ima 10 epizoda i bit će dostupna 19. lipnja.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti