Putuj svijetom iz svog kauča!

nedjelja, 12. travnja 2020.

Život piše najzanimljivije scenarije kroz dokumentarne emisije koje su dostupne odmah na platformi Pickbox NOW

Biljke, životinje, najzanimljivija mjesta i čudnovata hrana - samo su neke od tema dokumentarnih emisija iz ponude Pickbox NOW uz koje možete putovati po svijetu s kauča! Neke od njih su Sve o životinjama (Reino Animal) i Preživjeti Amazonu (Surviving the Amazon).

Dokumentarne su emisije izvor korisnih informacija, zabave i otkrivanja novih svjetova koje možda nikad nećemo upoznati iz prve ruke.

Dolina vode i vatre

Dramatična dokumentarna serija prati nevjerojatnu preobrazbu Doline Luangwu iz bogatog zelenog raja u nemilosrdnu suhu pustinju. Krajem studenog obilne kiše pretvaraju suncem isušenu divljinu u raskošnu močvaru. Iz dosad suhih ravnica izlaze zelene mladice, a osušene se šume zazelene.

Destinacije

Putopisna serija koja gledatelje vodi na put oko svijeta te predstavlja najpoznatije turističke atrakcije popularnih odredišta. Par simpatičnih voditelja proći će cijelim svijetom te pokazati zašto su upravo ta odredišta savršena za odmor.

Pickbox NOW pripremio je razne edukativne dokumentarne serije, kako iz Hrvatske tako i iz svih dijelova svijeta.

Ovih su nam dana dokumentarci jedan od prozora u svijet pa vrijedi podsjetiti kako je besplatno gledanje moguće na www.pickbox.tv, putem Pickbox NOW mobilnih aplikacija, aplikacije za Android TV i putem Chromecasta. Besplatni smo i preko MAXtv-a!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti