Bivši James Bond misli da bi Margot Robbie bila savršen kandidat za tu ulogu

četvrtak, 09. travnja 2020.

George Lazenby, koji je glumio tajnog agenta 007 1969. godine, ima savršenu zamjenu za Daniela Craiga

George Lazenby, bivši James Bond, koji je tajnog agenta 007 utjelovio samo jednom i to 1969. godine u filmu U službi Njezina Veličanstva, otkrio je kako bi volio vidjeti glumicu u ulozi popularnog tajnog agenta kada Daniel Craig završi s tom ulogom.

Ne samo da smatra kako bi žena trebala biti novi Bond već ima za to i savršenu kandidatkinju - Margot Robbie.

Lazenby je o svemu rekao: "Radije bih vidio ženu na ekranima nego muškarca tako da mislim da bi bila dobra ideja da žena glumi Jamesa Bonda... Jane Bond. Mislim da je to dobra ideja. Mislim, zašto ne? Ima jedan australska glumica koju sam baš danas slušao na televiziji, Margot Robbie. Ona bi bila super. Čini se kao vrlo samouvjerena... ako to možeš izvesti, ljudi će ti vjerovati."

Zanimljivo jest da Lazenby nikada nije gledao svoje nasljednike u ulozi Bonda jer, kako sam kaže, "jednostavno nije zainteresiran" za franšizu.

Koliko god se neki nadali da će žena preuzeti ulogu slavnog tajnog agenta, producentica filmova Barbara Broccoli objasnila je kako nije zainteresirana u mijenjanje spola Jamesu Bondu. Rekla je da kada Craig prestane biti Bond novi Bond može biti "bilo koje boje", ali je odbacila mogućnost Jane Bond: "Bond može biti bilo koje boje, ali je muško. Ne zanima me uzimati muške likove i staviti žene da ih glume."

Kako god da bilo, Craiga ćemo još jednom gledati u ulozi tajnog agenta i to ovog studenog kada film No Time to Die stigne u kino-dvorane.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti