Glumica iz "Drugo ime ljubavi" otkriva tko i zašto ju je nazvao Sherlock Holmes

nedjelja, 05. travnja 2020.

Irena iz serije ''Drugo ime ljubavi'', Jagoda Kumrić otkriva: ''Neki moji bivši su me zvali Sherlock Holmes''

Glumica Jagoda Kumrić u popularnoj seriji Drugo ime ljubavi utjelovljuje karakterno snažnu novinarku Irenu. No je li joj i koliko slična, odgovorila je u Nova Buzz intervjuu:

''Irena odgovara mom karakteru sad, to je sigurno. Mene su neki moji bivši momci zvali Sherlock Holmes, ali nisam ljubomorna. Recimo da je to neka sličnost s Irenom. Irena je ozbiljna, ja sam ozbiljna, trudim se biti ozbiljna. Irena je spontana i ja sam spontana.''

Sljedećeg tjedna u seriji pogledajte kako Irena predlaže Tamari da u ''rušenju'' Karla potraže Božidarovu pomoć, no ona to odbija. Ni Božidar ne želi pomoći Ireni u istrazi protiv Karla i upozorava da mora pribaviti bolje dokaze te je uspije malo poljuljati. Uvjerena u manipulacije moćnog Karla, Irena se obrati i Luki razgovarajući s njim o svojim sumnjama u projekt ''Otok''.

Potaknut Tamarom, Luka dođe na ideju da on i Irena kontaktiraju bivše tajnice Krpanove firme, kako bi doznali informacije koje bi mogle inkriminirati Karla.

Trudna Tamara će napokon priznati tko je otac njezinog djeteta i s njim će se htjeti pomiriti.

Intrigantne zaplete i neočekivane rasplete pratite i dalje u seriji Drugo ime ljubavi koja se emitira u večernjem terminu u programu Nove TV.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti