Što se dogodilo četiri godine nakon filma "Train to Busan"?

petak, 03. travnja 2020.

Pogledajte trailer za film "Peninsula", nastavak južnokorejskog filma "Train to Busan", koji je oduševio publiku diljem svijeta

Četiri godine nakon što je Južnu Koreju pomeo Vlak za Busan, zombi triler koji je oduševio publiku diljem svijeta, redatelj Yeon Sang-ho vraća se s nastavkom, a danas imamo prilike vidjeti i prvi trailer za film Train to Busan Presents: Peninsula.

Originalni film donio je priču o najezdi zombija u Južnoj Koreji, a fokus je bio na putnike u vlaku koji je iz Seula išao prema Busanu, a koji su pokušavali preživjeti u tom ludilu.

Iste godine kada je izašao Vlak za Busan predstavljen je i animirani film Seoul Station, koji je napravljen kao prequel - vratio nas je u vrijeme kako bi otkrio kako je cijelo to ludilo počelo.

Sada u filmu Peninsula odlazimo četiri godine u budućnost kako bismo provjerili kako sve izgleda nakon što je prošao određeni niz godina, a radnja je usmjerena na Jung-seoka, vojnika s misijom pronalaska i spašavanja preživjelih. No, kada njegov tim naiđe na skupinu preživjelih, upitno je koga treba spašavati.

Gang Dong-won i Lee Jung-hyun nalaze se u glavnim ulogama, a filma Train to Busan Presents: Peninsula će u kina stići najvjerojatnije krajem ove godine, ali za sada nije određen točan datum, s obzirom da trenutnu situaciju u svijetu.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti