Ovo smo čekali: Christopher Meloni kao Elliot Stabler u vlastitoj seriji!

četvrtak, 02. travnja 2020.

Mnogima neprežaljeni lik iz serije "Zakon i red: Odjel za žrtve" dobit će svoju seriju koju će napraviti Dick Wolf

Foto: PR Photos

Christopher Meloni reprizirat će svoju ulogu Elliota Stablera iz serije Zakon i red: Odjel za žrtve kojeg je prestao igrati još 2011. godine!

Nakon raznih glasina da se počinje planirati nova serija u čijem bi središtu bio Stabler, one su se vrlo brzo pokazale istinitima. Ne samo da se radi spin off najdugovječnije serije iz franšize Zakon i red, već će nova serija također doći od genijalca Dicka Wolfa, koji je osmislio i ostale serije.

Serija će pratiti Stablera koji je na čelu odjela za organizirani kriminal NYPD-a i to je zasad sve što se zna o radnji. Budući da je radnja smještena u New York mnogi se nadaju da će to biti razlog za crossover s Odjelom za žrtve i da ćemo ponovno vidjeti Stablera s Olivijom Benson (Mariska Hargitay), koji su bili dugogodišnji partneri i po mnogima neprežaljeni potencijalni ljubavni par.

Ovo će biti prvi put da vidimo Melonija u ovoj ulozi jer je seriju odlučio napustiti na kraju 12. sezone 2011. godine tako da je u 13. sezoni njegov odlazak jednostavno objašnjen time što se umirovio. Meloni je možda već devet godina izvan serije, ali ostao je u prijateljskim odnosima i s Wolfom i s Hargitay.

Mnogima je Meloni ostao zapamćen po ulozi Stablera iz Odjela za žrtve i Chrisa Kellera iz HBO serije Oz koju smo gledali od 1998. do 2003. godine, a nakon njih glumio je u nizu filmova i serija, no nije ostvario tako velik uspjeh. Ostvario je glavnu ulogu u kriminalističkoj seriji Happy! koja je imala dvije sezone, a zadnje se našao u humorističnoj seriji Maxxx u šest epizoda.

Ovo je prvi službeni dogovor koji je Wolf sklopio s Universalom nakon što je prošli mjesec s njima potpisao petogodišnji ugovor vrijedan stotine milijuna dolara.

NBC je naručio prvih 13 epizoda, a scenarij bi trebao napisati Matt Olmstead koji će biti showrunner serije. Još nije poznat naslov serije.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >