Ljetna avantura i lov na blago u novoj Netflixovoj seriji

srijeda, 01. travnja 2020.

Četvero prijatelja, jedno ljeto i 400 milijuna dolara u zlatu - "Outer Banks" prvim trailerom obećava avanturu

S obzirom na situaciju u kojoj se našao cijeli svijet, pitanje je hoćemo li uopće ove godine imati prilike uživo gledati more i uživati u vrućim danima na plaži. Zato je tu Netflix, koji nam je danas predstavio trailer za svoju nadolazeću napetu tinejdžersku dramu, koja nas vodi na plažu.

Serija Outer Banks je novi zagonetni triler koji su zajednički stvorili Jonas Pate, Josh Pate i Shannon Burke, a prvi nas trailer pomalo podsjeća na Gooniese, obećavajući uzbudljivu avanturu i lov na blago.

Serija Outer Banks opisana je kao priča o odrastanju koja prati čvrsto povezanu grupu lokalnih tinejdžera u turističkom odredištu Outer Banks, u Sjevernoj Karolini.

Kada uragan ugrozi cijelu ljetnu, turističku sezonu, pokrene i niz neočekivanih događaja koji natjeraju ovu grupu prijatelja na neke životno važne odluke. Potraga za nestalim ocem jednog od glavnih likova u grupi, zabranjene romanse, lov na blago s jako visokim ulozima i rastući sukob između naših junaka i njihovih suparnika njihovo će ljeto ispuniti avanturama koje nikada neće zaboraviti.

U glavnim ulogama nalaze se Chase Stokes, Rudy Pankow, Jonathan Daviss, Madison Bailey, Madelyn Cline, Charles Esten, Austin North i Drew Starkey, a svih deset epizoda prve sezone stići će na Netflix 15. travnja.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >