Serija "Locke & Key" dobila drugu sezonu

srijeda, 01. travnja 2020.

Prva sezona nedavno je stigla na Netflix, a pozitivni komentari potaknuli su Netflix da da zeleno svjetlo za još jednu sezonu

Netflix je i službeno naručio drugu sezonu njihove serije Locke i Key, koja će najvjerojatnije krenuti s produkcijom čim sve krene s radom nakon trenutne izolacije.

Carlton Cuse, Meredith Averill i Aron Eli Coleite stvorili su seriju prema IDW-ovom fantastičnom stripovskom serijalu od pisca Joea Hilla i crtača Gabriela Rodrigueza.

Prva sezona, koja je na Netflix stigla 7. veljače ove godine, donijela nam je priču o Nini (Darby Stanchfield) i njeno troje djece: srednjoškolcima Tyleru (Connor Jessup) i Kinsey (Emilia Jones) i njihovom mlađem bratu (Jackson Robert Scott).

Pratimo njihovu priču nakon što se usele u obiteljsku kuću iza strašne tragedije. Ono što ne znaju jest da kuća skriva niz magičnih ključeva, svaki otključava svoju jedinstvenu magičnu sposobnost.

Cijela stvaralačka i glumačka ekipa trebala bi sudjelovati na stvaranju druge sezone, koju očekujemo već sljedeće godine, ovisno o tome kada će produkcija moći krenuti s radom.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti