Stiže nastavak filma "Hobbs i Shaw"

utorak, 31. ožujka 2020.

Zvijezda spin-off filma "Brzi i žestoki", Dwayne "The Rock" Johnson, potvrdio je kako je nastavak u pripremi

Film Hobbs i Shaw možda nije polučio jednaki uspjeh na kino-blagajnama kao neki njegovi prethodnici iz franšize Brzi i žestoki, ali zarada od preko 759 milijuna dolara na blagajnama diljem svijeta i dalje je impresivan broj. Stoga nikoga nije iznenadila vijest kako će film dobiti i svoj nastavak.

Dwayne Johnson, koji se nalazi u jednoj od naslovnih uloga, tijekom razgovora s fanovima na svom Instagramu, otkrio je kako se nalaze u vrlo ranoj fazi razvoja nastavka.

"Radimo na novom filmu i jako sam uzbuđen radi toga.", rekao je The Rock. "Samo još moramo smisliti kreativni dio, u kojem će smjeru ići.", dodao je.

Za sada ne znamo kud bi nas radnja mogla odvesti, ali postoje neka pitanja na koja nismo dobili odgovore u prvom filmu pa bismo ih mogli dobiti u nastavku. Također, očekujemo i ponovno pojavljivanje Ryana Reynoldsa i Kevina Harta, ali ni to još nije poznato. Naravno, Jason Statham kao Shaw sigurno će glumiti u novom filmu.

Film će s produkcijom krenuti u nekom trenu kada svijet počne ponovno funkcionirati tako da vjerojatno nećemo gledati nastavak tijekom sljedeće godine, kako su producenti originalno imali u planu.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti