Serija "Uvod u anatomiju" ove sezone završava s 21. epizodom

ponedjeljak, 30. ožujka 2020.

Omiljena dramska serija obično ima 24 ili 25 epizoda, ali zbog koronavirusa će ranije završiti s emitiranjem

Foto: YouTube

I dok neke serije na male ekrane stižu ranije od planiranog, neke staju s produkcijom zbog čega neće imati epizoda koliko je to originalno planirano.

Omiljena dramska serija Uvod u anatomiju u svom je početku varirala s brojem epizoda, no nakon osme sezone imali smo ih većinom 24, odnosno po dva puta dobili smo ukupno 25 epizoda (11. i 15. sezona). Iako je i za 16. sezonu bilo planirano 25 epizoda, zbog pandemije koronavirusa u svijetu stalo je snimanje i ove serije pa će ona završiti s 21. epizodom koja je zadnja snimljena. Prema ABC-ju, preostale epizode neće biti naknadno snimljene, a planovi za 17. sezonu će se nastaviti u neko bolje vrijeme.

Jedna od izvršnih producentica serije Krista Vernoff na svom je Twitteru objasnila da su razočarani što neće završiti planiranu priču za ovu sezonu, ali da će zadnja prikazana epizoda biti prilično zadovoljavajuća, a na sva otvorena pitanja će odgovoriti sljedeće godine.

Zvijezde serije su Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Jesse Williams, Caterina Scorsone, Camilla Luddington, Kelly McCreary, Kim Raver i Giacomo Gianniotti, dok je mnogima omiljeni doktor Alex Karev iliti Justin Chambers napustio seriju ranije ove sezone.

2. travnja čeka nas 20. epizoda Uvoda u anatomiju, a finale sezone naziva Put on a Happy Face bit će emitirano tjedan kasnije, 9. travnja.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >