TV Preporuke dana – Nedjelja 29.3.

nedjelja, 29. ožujka 2020.

Ova nedjeljna večer konačno donosi odlične filmove

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 29.3.

SERIJE / EMISIJE

Jadnici, HTV 2 u 23 sata
1832. godine Cosette počinje preispitivati svoj pritajeni život u samostanu. Ona i Valjean odluče otići i započeti iznova u Parizu, iako je Valjean zabrinut da bi to moglo biti opasno. Javert se uspeo u hijerarhiji pariške policije, ali ne može naći zadovoljstvo znajući da je Valjean još slobodan. Marius Pontmercy, danas mladi student prava, suočava se s djedom nakon što sazna istinu o svom pokojnom ocu i revolucionarnim idealima za koje se borio pod Napoleonom.

FILMOVI

Nestali za 60 sekundi, Doma TV u 19:55 sati
Krađa automobila u Long Beachu znatno je pala nakon što se Randal Memphis Raines (Nicolas Cage) prestao baviti tim poslom. Međutim, prisiljen je vratiti se kako bi spasio svojeg brata Kipa (Giovanni Ribisi) koji je zeznuo posao za Raymonda Calitrija (Christopher Eccleston). Randal mora ukrasti pedeset skupih i rijetkih automobila i dostaviti ih do petka u osam ujutro.

Dobar, Loš, Zao, HTV 2 u 20:05 sati
Treći film iz "dolarske trilogije" koji govori o trojici revolveraša koji tragaju za zakopanim zlatom vojske Konfederacije u kaosu obračuna, vješanja, Građanskog rata i zatvoreničkog logora. U glavnim ulogama su Clint Eastwood, Eli Wallach i Lee Van Cleef.

Gola istina, Nova TV u 20:15 sati
Abby Richter (Katherine Heigl) je producentica jutarnje televizijske emisije čija je potraga za gospodinom Savršenim rezultirala time da je i dalje sama. No Abby ce doživjeti grubo otrežnjenje kad se njezini šefovi udruže s Mikeom Chadwayom (Gerard Butler), osebujnom ličnošću s lokalne televizije koji ce otkriti golu istinu o tome čime se vode muškarci i žene u potrazi za "boljom polovicom".

Pete i zmaj, RTL u 20:20 sati
Godinama stari drvorezac gospodin Meacham oduševljava lokalnu djecu svojim pričama o ljutom zmaju koji boravi duboko u šumama američkog sjeverozapada. Za njegovu kćer Grace koja radi kao šumska rendžerica te priče su samo obične izmišljotine... sve dok ne sretne Petea. Pete je tajanstveni desetogodišnjak bez obitelji i doma koji tvrdi da živi u šumi s divovskim zelenim zmajem koji se zove Elliott.

Skrivena ljepota, Nova TV u 21:55 sati
Kada uspješnog njujorškog marketinškog stručnjaka (Will Smith) zadesi velika tragedija, on se u potpunosti povlaći iz svoga dotadašnjeg života, a njegovi kolege smisle plan kako da se suoči sa tugom koju osjeća. Osim Willa Smitha u filmu se još pojavljuju Eward Norton, Keira Knightley Michael Pena, Naomie Harris, Jacob Latimore te dobitnice nagrade Oscar Kate Winslet i Helen Mirren.

Zločeste mame, RTL u 22:05 sati
Amy Mitchell stavlja svoju obitelj na prvo, drugo i treće mjesto. Ona ima naizgled savršen život - dobar brak, natprosječnu djecu, prekrasnu kuću, odličan izgled i zavidnu karijeru. Ali njezin djetinjasti muž, djeca i njezin idiotski šef je uzimaju zdravo za gotovo. Stalno se trudi udovoljiti im, pa im udovoljiti još malo, ali nikada nije dovoljno. Kada ju alfa majke u školi njezine djece malo iznerviraju, Amy konačno pukne.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti