Oprah Winfrey ima novu emisiju "Oprah Talks COVID-19" o aktualnoj pandemiji

utorak, 24. ožujka 2020.

U prvoj epizodi gosti su joj bili Idris Elba i supruga Sabrina Dhowre

Foto: PR Photos

Oprah Winfrey ima novu emisiju na servisu Apple TV+ i to najaktualniju moguću.

Oprah, koja je s Appleom potpisala višegodišnji ugovor 2018. godine, predstavila je svoju novu dokumentarnu emisiju Oprah Talks COVID-19 koja prati novosti o pandemiji koronavirusa i u kojoj razgovara s poznatima koji su ga preboljeli ili ga još imaju.

U prvoj epizodi gosti su bili Idris Elba sa suprugom Sabrinom Dhowre, a oboje su u karanteni jer je Elba nedavno imao pozitivan test na koronavirus. U najavi emisije Oprah je rekla da će Dhowre upravo u njezinom talk-showu objaviti rezultate svog testa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Like millions of people all over the world, I've been staying safer at home for over a week now. I know a lot of people are feeling stressed, overwhelmed, and uncertain. Because of that, I wanted to offer some hope and gather thought leaders and people going through it to add some perspective. Which is why I FaceTimed Idris Elba and his wife Sabrina who are safely quarantined together after he tested positive for COVID-19. Idris fills me in on his journey and Sabrina reveals the result of her test after they decided to quarantine together. Tap the link in my bio to watch our conversation for FREE on the Apple TV app (on your phone) or visit apple.co/oprahtalks

Objavu dijeli Oprah (@oprah)

"Kao i milijuni diljem svijeta i ja sam ostajem kod kuće već tjedan dana. Znam da je većina pod stresom, preplavljena osjećajima i nesigurna. Baš iz tog razloga odlučila sam ljudima dati nadu i to tako što ću razgovarati sa stručnjacima i s poznatima koji prolaze kroz ovu zarazu tako da će nam dati svoj doživljaj i iskustvo koronavirusa", objasnila je na svom Instagramu razloge za svoju novu emisiju.

Oprah Talks COVID-19 se može gledati u 100 zemalja diljem svijeta na Apple TV+ i na Apple televizijskoj aplikaciji, s pretplatom ili bez nje. Epizode će biti dostupne na tjednoj bazi.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti