Druga sezone uspješne serije "Svjedoci"

subota, 21. ožujka 2020.

Marie Dompnier vraća se u novoj sezoni kriminalističke serije, čiju drugu sezonu možete pratiti na HTV2

Nakon uspjeha prve sezone serije, koja je prodana u 70 zemalja svijeta, krajem 2016. snimljena je druga sezona Svjedoka (Les temoins), u kojoj glavnu ulogu ponovno tumači Marie Dompnier, za ovu ulogu nagrađena FIPA-om za glavnu žensku ulogu 2015. godine.

Marie Dompnier u novoj sezoni pridružit će se još jedna izvrsna francuska glumica, Audrey Fleurot, našim gledateljima poznata po ulozi u seriji Spirala zločina.

More. Pijesak. Seoska cesta na sjeveru Francuske. Uz rub ceste napušten je autobus. A u njemu je petnaest smrznutih trupala. Samo muških! Što im je zajedničko? Svi ti muškarci bili su ljubavnici iste žene, Catherine Keemer. Ali ona se već tri godine vodi kao nestala osoba! No budi se u svom autu i ničega se ne sjeća! Sadržaj je to 1. epizode.

U seriji uz spomenute Marie Dompnier (Sandra Winckler) i Audrey Fleurot (Catherine Keemer), glume i Jan Hammenecker (Justin), Steve Driesen (Oliver Keemer), Judith Henry (Maxine), Anne Benoit (Christiane Varene) i drugi.

Autori su redatelj Hervé Hadmar i Marc Herpoux, a producenti Fabienne Servan Schreiber i Jean-Pierre Fayer.

Spomenimo i da je serija osvojila francusku Prix Export za najbolju seriju. Ova se nagrada dodjeljuje najprodavanijim francuskim TV programima u svijetu, u kategorijama drame, dokumentarnih i animiranih filmova.

Drugu sezonu serije Svjedoci pratite na HTV2 večeras od 23h.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >