"Sonic The Hedgehog" u SAD-u unosniji od "Detektiva Pikachua"

četvrtak, 19. ožujka 2020.

"Sonic the Hedgehog" je postao najunosnija adaptacija video igre po američkim kino-blagajnama

Sonic the Hedgehog pojurio je kino-dvorana i nakon zadnjeg vikenda uspio prestići Detektiva Pikachua i postati najunosnija adaptacija video igre na američkim blagajnama.

Kada je prošle godine objavljen prvi trailer za film Sonic the Hedgehog, fanovi su se kolektivno digli na noge radi užasnog dizajna. Paramount nije mogao podnijeti kritike te su pristali odgoditi izlazak filma kako bi popravili izgled glavnog lika.

Kako se čini, odgađanje izlaska filma bio je pun pogodak iz nekoliko razloga: da je film izašao u studenom 2019., kako je originalno bio plan, našao bi se u borbi za naklonost publike s nastavkom omiljenog Snježnog kraljevstva.

Izlazak u veljači donio mu je samo jedan film u konkurenciji i to Birds of Prey, koji je na kraju ionako podbacio što se zarade tiče.

Uz to, izlazak filma u veljači taman je došao prije trenutnog zatvaranja svih kino-dvorana radi pandemije koronavirusa koja hara svijetom, tako da su imali dovoljno vremena zaraditi 146 milijuna dolara u američkim kinima, prešavši tako Detektiva Pikachua, koji je SAD-u zaradio 144 milijuna. Doduše, na globalnoj razini ipak je Pikachu još uvijek prvi, s ukupno zaradom od 433 milijuna, za razliku od 306 milijuna koje ima Sonic.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >