Christian Bale bit će negativac u novom "Thoru"!

ponedjeljak, 09. ožujka 2020.

Tessa Thompson otkrila je nekoliko sitnica za Marvelov "Thor: Love And Thunder" koji nam stiže krajem sljedeće godine

Foto: YouTube

Christian Bale ima novu ulogu i to onu negativca u Marvlovom novom Thoru!

Tessa Thompson, koja je glumila Valkyrie u Thoru: Ragnarok i Završnici te koju ćemo gledati u istoj ulozi u najnovijem Thoru, u intervjuu za Entertainment Tonight je potvrdila da ćemo u filmu gledati Balea u ulozi negativca. Glumac koji je utjelovio Batmana u Nolanovoj trilogiji o Vitezu tame od tada nije bio u filmu rađenom prema stripu, a očito će se ovaj put naći na strani zla.

Na veliku žalost za fanove nitko ne zna u kojoj će se ulozi Bale naći, a Thompson je još samo dodala kako je pročitala scenarij za Thor: Love And Thunder i da ćemo u filmu vidjeti puno starih i novih lica: "Christian Bale bit će naš negativac i to će biti fantastično. Pročitala sam scenarij. Ne mogu vam puno reći. Natalie i ja smo izmijenile puno zanimljivih poruka. Bit će jako zabavno. Taika piše scenarij i režira. Vidjet ćete poznata lica, a i neka nova."

Ovo svakako neće biti prvi put da Balea gledamo u ulozi negativca, ali ako će Taika Waititi i njegova ekipa napraviti još jednog Thora s dosta humora bit će svakako zanimljivo vidjeti njega i Chrisa Hemswortha u takvom razgovoru. U novom Thoru ponovno ćemo gledati i Natalie Portman, na oduševljenje fanova.

Christiana Balea prošle smo godine gledati u velikom hitu Izazivač: Le Mans '66 u kojem je glumio vozača Kena Milesa, a film je osvojio dva Oskara od ukupno četiri nominacije. Osim Thora 4 ponovno surađuje s filmašem Davidom O. Russellom na neimenovanom projektu u kojem će glumiti s Margot Robbie i Michaelom B. Jordanom.

Thor: Love and Thunder u kinima očekujemo 5. studenog 2021. godine.

D.Ž.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti