Novi Batmobile će vas ili oduševiti ili razočarati

petak, 06. ožujka 2020.

Redatelj Matt Reeves objavio je nekoliko fotografija Batmobilea uz koji možemo vidjeti i Batmana!

Foto: Twitter / Warner Bros.

Redatelj novog Batmana Matt Reeves odlučio je preduhitriti novinare i fanove koji jedva čekaju curenje fotografija sa seta pa je sam objavio nekoliko fotografija sa snimanja filma The Batman!

Na Twitteru tako imamo priliku vidjeti tri fotografije koje osim Batmobilea otkrivaju i Batmana, a odmah možete primijetiti da je Batmobile prilično drugačiji od onih u prijašnjim filmskim ekranizacijama. Fotografije su zanimljive i jer po prvi put u potpunosti pokazuju Roberta Pattinsona kao novog Batmana, odnosno njega u Batsuitu.

Nakon nekoliko slučajeva objavljivanja neslužbenih fotografija sa seta, Reeves je u veljači odlučio sam pomalo objavljivati materijale pa smo tako sredinom veljače dobili kratki video koji otkriva odijelo novog Batmana i nekoliko detalja na njemu.

Film je početkom godine počeo sa snimanjem, a radnja se još uvijek drži u tajnosti. Uz Pattisona kao novog Batmana glume Zoë Kravitz kao Catwoman, Colin Farrell je Pingvin, Paul Dano je Riddler, Jeffrey Wright dobio je ulogu policajca Gordona, a Andy Serkis je neizostavni Alfred Pennyworth.

The Batman u kinima očekujemo tek 25. lipnja 2021. godine.

D.Ž.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti