Pogledajte ludi trailer za crnu komediju "Seven Stages to Achieve Eternal Bliss"

srijeda, 04. ožujka 2020.

U glavnim ulogama se nalaze Kate Micucci i Sam Huntington, dok Taika Waititi glumi vođu kulta

Kate Micucci i Sam Huntington nalaze se u ulogama para čiji mali stan u Los Angelesu odjednom postane mjesto za samoubojstva članova kulta, otkriva nam prvi trailer za film Seven Stages to Achieve Eternal Bliss.

Film je premijeru imao prije čak dvije godine na festivalu u Tribeci, ali tek krajem ovog mjeseca kreće s kino-distribucijom. Nije poznato zašto je bilo potrebno čak dvije godine da ova crna komedija napokon stigne do šire publike.

Iako tema samoubojstva i ritualnih ubojstava na prvu ne zvuči kao dobar materijal za komediju, prvi trailer, kao i genijalna glumačka ekipa, brzo nas uvjeravaju u suprotno.

Uz glavne glumce, u filmu se još nalaze oskarovac Taika Waititi kao šašavi vođa kulta te Dan Harmon, čovjek koji stoji iza lude animirane serije Rick i Morty, u ulozi policijskog detektiva, a u nizu glumaca koji se nalaze u ulogama članova kulta spremnih na samoubojstvo nalaze se i Maria Bramford, Brian Posehn i Mark McKinney.

Micucci i Huntington nalaze se u ulogama Claire i Paula, para koji ne može vjerovati kako su uspjeli postići tako dobar dogovor za unajmljivanje stana. Vrlo brzo shvate razlog: članovi kulta dolaze si oduzeti život u njihovoj kadi. Razlog tome jest što se vođa njihovog kulta, njihov mesija Storsh (Waititi) ubio upravo u toj kadi. Za njegove sljedbenike ta je kada postala prolaz u duhovni svijet i svi koji u njoj umru postići će vječnu sreću uz Storsha.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti