Za nestrpljive: dva nova videa za nastavak horora "Mjesto tišine"

utorak, 25. veljače 2020.

Film "Mjesto tišine 2" u kina nam dolazi za manje od mjesec dana

Foto: YouTube

Studio Paramount razveselio je fanove horora Mjesto tišine s dva nova videa za nastavak.

Najave za film Mjesto tišine 2 (A Quiet Place Part II) viđamo već nekoliko tjedana, ali najnovija je možda najintenzivnija dosad jer u njoj možemo vidjeti više scena s izvanzemaljskim čudovištima koja su u lovu na ljude te još nekoliko preživjelih.

Novi film se nastavlja na kraj prvog i prati obitelj Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) koja s novorođenom bebom mora napustiti dosadašnji dom i krenuti u potragu za novim, a nastoje pronaći i druge preživjele – naravno, sve u potpunoj tišini. Uskoro će shvatiti da čudovišta nisu jedina kojih se trebaju bojati.

Redatelj i scenarist prvog filma John Krasinski potpisuje i nastavak, a obećao je gledateljima dostojan nastavak priče koji će sve pozitivno iznenaditi. Emily Blunt, Millicent Simmonds i Noah Jupe repriziraju svoje uloge iz prvog filma dok su među novim licima Cillian Murphy i Djimon Hounsou.

Mjesto tišine 2 u hrvatska i ostala kina stiže 19. ožujka, a u nastavku možete pogledati što John Krasinski, Emily Blunt i Cillian Murphy kažu o nastavku.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti