"CSI" se vraća na male ekrane

utorak, 11. veljače 2020.

Nakon punih 15 sezona i nekoliko spin-off serija, originalni "CSI" vraća nas u Las Vegas i stiže na male ekrane

Kroz 15 godina i 15 sezona, serija CSI držala je čvrsto prvo mjesto kao jedna od najjačih i najpopularnijih kriminalističkih drama na kanalu CBS. Pokrenula je multimedijsku franšizu, uključujući tri spin-off serije, imala niz velikih glumačkih imena u svojoj postavi, a čak je i Quentin Tarantino režirao jednu epizodu.

Originalna serija završila je s prikazivanjem 2015. godine, ali sada su počele kružiti priče kako bi se ipak mogli vratiti u kriminalistički laboratorij u Las Vegasu jer je CBS navodno u pregovorima oko oživljavanja serije.

Originalna glumačka ekipa uključivala je mnogobrojne glumce, među kojima su bili William Petersen, Marg Helgenberger, George Eads, Gary Dourdan, Jorja Fox, Paul Guilfoyle, Robert David Hall i Eric Szmanda. Tijekom prikazivanja velika glumačka imena kao što su Ted Danson, Elizabeth Shue i Laurence Fishburne također su postali stalni članovi glumačke ekipe.

Tvorac serije Anthony E. Zuiker, producent Jerry Bruckheimer kao i većina kreativnog tima originalne serije, nalaze se u pregovorima oko novog projekta. Scenarij bi za seriju navodno trebao napraviti Jason Tracy, koji je radio na seriji Sherlock i Watson.

Za sada nitko od glumačke ekipe nije odabran tako da ne znamo hoće li itko iz originalne serije biti dio novih nastavaka.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti