Spektakularan trailer za nove "Brze i žestoke" zapalio internet

ponedjeljak, 03. veljače 2020.

Prva službena najava donosi neočekivani obiteljski zaplet i povratak omiljenog lika

Foto: YouTube

Universal je konačno objavio prvi pravi trailer za film Brzi i žestoki 9 koji će vas šokirati obiteljskim zapletom i ugodno iznenaditi povratkom mnogima omiljenog lika!

F9: The Fast Saga trebala bi na veliki ekran dovesti najviše akcije i uzbuđenja dosad! Sama premijera trailera imala je zaseban događaj, naime predstavljen je na koncertu na kojem su pjevali Cardi B, Wiz Khalifa, Charlie Puth, Ozuna i Ludacris. Režiji ovog nastavka se vratio Justin Lin koji je već bio zadužen za Tokio Drift, Brzi i žestoki: Povratak, Brzi i žestoki 5 i Brzi i žestoki 6 dok je za scenarij ovaj put bio zadužen Daniel Casey, koji još nije radio na franšizi.

Trailer je zbog svoje radnje odmah zapalio internet: Dom Toretto (Vin Diesel) i njegova obitelj ovaj će se put susresti s najvećim neprijateljem dosad i to ni više ni manje, već s njegovim bratom Jacobom (John Cena) kojem će pomoći Cipher (Charlize Theron) tako da će njihov susret biti još napetiji. Dom i ostatak ekipe u najvećoj su opasnosti dosad, a pomoći će im i jedan lik povratnik za kojeg smo svi mislili da je mrtav!

Riječ je o Hanu (Sung Kang) koji je nastradao u Tokio Driftu, a kako je bio vrlo popularan lik gledali smo ga u četvrtom, petom i šestom filmu koji se kronološki odvijaju prije Drifta te smo saznali da je za njegovu smrt zapravo odgovoran Deckard Shaw (Jason Statham). Podsjetimo, Shaw je potom u sedmici pokušao ubiti ostatak obitelji da bi u osmici postao dobar lik što je podijelilo fanove koji nisu bili oduševljeni što je ubojica njima omiljenog lika postao dio obitelji. Tada je na društvenim mrežama populariziran #JusticeForHan i čini se da je upalilo jer se Han vraća u igru!

U ostalim ulogama su već otprije poznati Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel i Chris Ludacris Bridges te Jordana Brewster i Helen Mirren.

Brzi i žestoki 9 u kina bi trebali doći oko 22. svibnja!

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti