Vraća se "Altered Carbon"

četvrtak, 23. siječnja 2020.

Netflix je napokon objavio datum povratka popularne znanstveno-fantastične serije, ovog puta s Anthonyjem Mackiejem u glavnoj ulozi

Netflix je napokon objavio datum izlaska druge sezone svoje popularne znanstveno-fantastične serije Altered Carbon - i bliže je no što smo se nadali. Svih osam epizoda druge sezone na Netflix će stići 27. veljače!

Anthony Mackie preuzima ulogu Takashija Kovacsa od Joela Kinnamana, koji ga je glumio u prvoj sezoni, a Chris Conner vraća se kao napredna umjetna inteligencija u obliku lika pod imenom Poe.

Službeni sinopsis druge sezone otkriva:

Druga sezona sofisticirane i snažne znanstveno-fantastične drame donosi nam Takeshija Kovacsa (Mackie), jedinog preživjelog iz grupe elitnih međuzvjezdanih vojnika, koji nastavlja svoju misiju traganja za izgubljenom ljubavi Quellcrist Falconer (Renée Elise Goldsberry).

Nakon nekoliko desetljeća lutanja po planetima i pretraživanja galaksije, Kovacs se nađe nazad na svom rodnom planetu u nadi da će tamo naći Quell. Proganjan prošlošću i odgovoran za istraživanje niza brutalnih ubojstava, Kovacsa iznenađuje kada otkrije kako su njegova misija da riješi zločin i njegova potraga za Quell zapravo ista stvar. Uz pomoć svog odanog prijatelja Poea (Conner), Kovacs se mora udružiti s novim saveznicima kako bi nadmudrio svoje neprijatelje i saznao istinu: tko je Quellcrist Falconer?

M.M.K.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti