Ništa od druge sezone "Watchmena"

petak, 17. siječnja 2020.

Tvorac serije Damien Lindelof nije zainteresiran za još jednu sezonu, a HBO neće raditi bez njega

Serija Watchmen skupila je popriličan broj vjernih fanova i mnogobrojne pohvale kritičara. Stripovski serija adaptiran je u politički bitnu dramu o rasi te kaznenom i pravosudnom sustavu.

No, drugu sezonu ove drame nećemo gledati najviše zato što tvorac serije Damon Lindelof nije zainteresiran za njeno stvaranje.

Casey Bloys iz HBO-a je rekao kako je Lindelof genijalno napravio seriju te fantastično prikazao taj stripovski svijet na malim ekranima. "Sad je stvar Damona i onog što on želi napraviti. Ako ima neku ideju koja bi mu bila zanimljiva za drugu sezonu, drugu verziju, možda u stilu Farga i Pravog detektiva kao antologijska serije, ili ako želi napraviti nešto potpuno drugačije. Iznimno smo ponosni na Watchmene, ali sad me jedino zanima što Damon želi."

Odgovor na to je vrlo jednostavan: ništa. Lindelof je rekao kako je on kroz tu jednu sezonu rekao ono što ima za reći te da nema baš nikakvog interesa za drugu sezonu. Međutim, dao je svoj blagoslov HBO-u za daljnju produkciju s nekim drugim showrunnerom, ali se čini kako HBO za to nije zainteresiran.

"Bilo bi teško zamisliti daljnju produkciju bez Damona.", zaključio je Bloys.

M.M.K.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti