Otkriven datum izlaska nove sezone "Westworlda"

ponedjeljak, 13. siječnja 2020.

Hvaljena HBO serija s trećom će se sezonom vratiti već ovog proljeća

HBO je napokon odredio datum premijere treće sezone njihove hvaljene serije Westworld: novih osam epizoda s prikazivanjem će krenuti u nedjelju 15. ožujka.

U povratničkoj glumačkoj ekipi nalaze se Evan Rachel Wood kao Dolores, Thandie Newton kao Maeve, Ed Harris u ulozi Čovjeka u crnom, Jeffrey Wright kao Bernard, Tessa Thompson kao Charlotte, Luke Hemsworth kao Stubbs, Simon Quarterman kao Lee Sizemore i Rodrigo Santoro kao Hector Escaton.

U novoj sezoni stižu nam i nova lica, a njih će utjeloviti Aaron Paul, Vincent Cassel, Lena Waithe, Scott Mescudi, Marshawn Lynch, John Gallagher Jr. te Michael i Tommy Flanagan.

Christopher Nolan i Lisa Joy stvorili su seriju koja se temelji na istoimenom filmu prema priči Michaela Crichtona, a koja nam donosi mračnu odiseju o buđenju svijesti kod umjetne inteligencije i rođenju novog oblika života na Zemlji.

Tema nove sezone je "Novi svijet", a Nolan je rekao kako mu je jedna od inspiracija za novu sezonu bio i film Blade Runner, ali je napomenuo kako je htio napraviti sve drugačije.

Što je točno osmislio Nolan za novu sezonu saznat ćemo 15. ožujka kada treća sezona serije Westworld stigne na HBO.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti