"Barbara Kolar je, nažalost, u svojoj punijoj fazi"

utorak, 07. travnja 2009.

Stilistica koju javnost stalno kritizira progovorila je o bitki koju TV zvijezda vodi s kilogramima

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: HRT

Haljina koju je prošlog vikenda u showu "Zvijezde pjevaju" nosila Barbara Kolar opet ju je "proslavila" na internetskim forumima, gdje je po tko zna koji put proglašena "najgore odjevenom televizijskom osobom". Izdanje od prošle subote (u sredini na gornjoj slici) kreacija je slavnog Alexandera McQueena koju je voditeljici namijenila HTV-ova stilistica Nataša Svekler i jedna je od naskupljih oprava na državnoj televiziji (koja odjeću ne posuđuje kao i privatni konkurenti, već je mora i kupiti). Ipak, gledatelji su zaključili da voditeljica izgleda kao "tamburašica", pa su spornu odjeću, kao i učestale priče o Barbarinom stilu, za Jutarnji list prokomentirale stilistica i voditeljica.

"Barbaru privatno obožavam, no ona nije najlaganiji zadatak za jednog stilistu. Nije građena kao manekenka, na žalost, sad je i u svojoj ‘punijoj fazi’, no ona sve što nosi, nosi s puno veselja, što je najvažnije. Uglavnom kritiziraju oni  koji su navikli gledati žene fotošopirane do neprepoznatljivosti u časopisima, a na televiziji nema retuširanja!", rekla je Nataša Svekler Jutarnjem listu i dodala kako je modni stručnjak Nenad Korkut, za razliku od stotina forumaša, pohvalio Barbarino izdanje.

Zvijezda HTV-a i Antene Zagreb nerado govori o svom modnom stilu jer smatra da nije manekenka, ali je, revoltirana komentarima, ipak odlučila prokomentirati "tamburaški incident". "Žao mi je kada netko izjavljuje da ga zabavlja gledati na TV-u koliko sam loše odjevena. Bila bih sretnija kada bi ih zabavljala sama licencna emisija koja je hit po cijelom svijetu, te način na koji je ja eventualno vodim", rekla je Barbara Kolar i dodala: "Znala sam par minuta prije izlaska pred kamere plakati u šminki zbog toga kako izgledam, ali imam sreće da onog trenutka kada izađem na scenu u potpunosti zaboravim što imam na sebi, je li to lijepo, ružno, svejedno mi je... Jedino mi je važno da me ne steže, da nešto ne visi, da mi dopušta da se u potpunosti koncentriram na svoj posao".

Komentari (6)
Povezane vijesti

Ostale vijesti