"The Irishman" ima odličnu gledanost na Netflixu

četvrtak, 12. prosinca 2019.

Iz Netflixa su objavili kako je film u prvom tjednu pogledalo čak 26 milijuna korisnika

Foto: YouTube

Znali smo da najnoviji film Martina Scorsesea The Irishman ima odličnu gledanost, a sad stiže i službena potvrda iz Netflixa prema čijim je statistikama u tjedan dana ovaj film pogledalo 26 milijuna korisnika!

Brojke je iznio Netflixov glavni direktor sadržaja Ted Sarandos prema kojem je 26,4 milijuna korisnika diljem svijeta pogledalo film barem 70% njegovog ukupnog trajanja. Agencija za istraživanje tržišta Nielsen još je u petak objavila da je samo u SAD-u film u prvih pet dana imao oko 13,2 milijuna pregleda.

Iako je riječ o velikoj gledanosti, zanimljivo je usporediti s još nekim Netflixovim filmovima pa je tako, primjerice, triler Bird Box sa Sandrom Bullock u prvih sedam dana pogledalo 45 milijuna korisnika, a komediju Murder Mystery s Adamom Sandlerom i Jennifer Aniston je samo u prva tri dana vikenda gledalo 30,9 milijuna korisnika.

Kriminalistička mafijaška drama The Irishman na Netflix je stigla 27. studenog nakon što je film igrao u nekim odabranim kinima, a brojke o toj gledanosti Netflix još nije objavio. Glavne uloge u filmu ostvarili su Robert De Niro, Al Pacino i Joe Pesci, a prepoznatljiv je i po tome što je za snimanje korištena revolucionarna tehnika kojom su se glavni akteri značajno pomladili. Kritika i publika je nahvalila film, a na objavama nominacija za Zlatni globus The Irishman je jedan od vodećih po broju nominacija: ima ih čak pet uključujući najbolji dramski film, najbolji redatelj, najbolji scenarij, a Pacino i Pesci su nominirani za najboljeg glumca u sporednoj ulozi.

D.Ž.

Komentari (17)
Povezane vijesti

Ostale vijesti