Zadnji trailer za akcijski triler Michaela Baya "6 Underground"

srijeda, 11. prosinca 2019.

Film na Netflix stiže za 3 dana, a glavnu ulogu ima Ryan Reynolds

Foto: YouTube

Ovaj petak na Netflix nam stiže najnoviji film Michaela Baya pa je bilo savršeno vrijeme za objavljivanje posljednjeg trailera kako sigurno ne bismo zaboravili na film.

Najnovijim akcijskim trilerom 6 Underground Bay se "vraća svojim počecima" i obećava nam puno eksplozija i napetih scena, a u glavnim ulogama su Ryan Reynolds, Melanie Laurent, Manuel Garcia-Ruflo, Adria Arjona, Corey Hawkins i Ben Hardy kao ekipa međunarodnih operativaca na najvažnijoj misiji koju su ikad imali – pronalazak brutalnog diktatora.

Ova ekipa nije samo obična ekipa tajnih agenata i operativaca. Oni su ljudi koji su odlučili lažirati vlastitu smrt kako bi mogli promijeniti budućnosti i raditi ono što svakome od njih najbolje ide. Njihov vođa je zagonetni muškarac kodnog imena "One" (Reynolds) čija je jedina misija osigurati da njegovi kolege nikad ne budu zapamćeni, već isključivo njihova (dobra) djela.

Scenarij za film su napisali Rhett Reese i Paul Wernick (Deadpool), a 6 Underground je navodno drugi najskuplji film koji je Netflix producirao.

6 Underground na Netflix stiže 13. prosinca.

D.Ž.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti