Stigao prvi trailer za film "True History of the Kelly Gang"

ponedjeljak, 02. prosinca 2019.

U novoj priči o Nedu Kellyju u glavnim se ulogama nalaze George McKay, Russell Crowe, Thomasin McKenzie, Essie Davies, Nicholas Hoult i Charlie Hunnam

Australski odmetnik Ned Kelly ima jednu od onih priča od koje se filmaši jednostavno ne mogu držati podalje tako da smo do sada imali priliku gledati nekoliko različitih verzija, a glumili su ga i Heath Ledger i Mick Jagger.

U najnovijoj verziji utjelovit će ga George McKay, a redateljsku palicu ovog puta drži Justin Kurzel. Sudeći po prvom traileru koji danas imamo prilike vidjeti, Kurzel nam donosi punk-rock stil u filmu True History of the Kelly Gang.

Kurzel je okupio sjajnu glumačku postavu u kojoj su Russell Crowe, Thomasin McKenzie, Essie Davies, Nicholas Hoult i Charlie Hunnam.

Službeni sinopsis detaljnije otkriva radnju:

Smještena u pustoš kolonijalne Australije, gdje Englezi vladaju ubojitom silom i Irskom ustrajnošću, Ned Kelly otkriva kako dolazi iz linije irskih pobunjenika nazivanih Sons of Sieve, beskompromisne vojske bandita koji nose žensku odjeću, ovjekovječenih radi teroriziranja svojih tiranina u Irskoj. Odgajan od zloglasnog pustinjaka Harryja Powera (Crowe) i ljut radi nepoštenog uhićenja njegove majke (Davis), Ned Kelly regrutira skupinu ratnika kako bi osmislili jedan od najodvažnijih napada anarhije i pobune koju je zemlja ikada vidjela.

Film True History of the Kelly Gang, za koji je Shaun Grant napravio scenarij prema romanu Petera Careya, u kinima bi se trebao naći sredinom siječnja sljedeće godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti