Scenarij za nove "Ratove zvijezda" procurio na internet

utorak, 26. studenog 2019.

Originalni scenarij za "Star Wars: The Rise of Skywalker" našao se na eBayju nakon što ga je glumac ostavio - ispod kreveta

Disney i Lucasfilm su u zadnji tren izbjegli curenje originalnog scenarija za nadolazeći film Star Wars: Rise of Skywalker! Scenarij se našao u prodaji na eBayu, jer je netko od glumačke postave scenarij držao na neobičnom mjestu - pod krevetom.

Redatelj J.J. Abrams rekao je da unatoč opsežnim sigurnosnim mjerama nisu uspjeli izbjeći da se njihov scenarij nađe na Internetu, ali su Disney i Lucasfilm brzo reagirali te otkupili scenarij prije nego je pao u krive ruke.

"Jedan od naših glumaca, neću reći koji - želim, ali neću - ostavio je scenarij pod krevetom te ga je pronašao netko tko je čistio prostor.", rekao je Abrams za Good Morning America i dodao: "Uspjeli su ga dobiti nazad prije nego je prodan nekom drugom."

Sve vezano uz produkciju Ratova zvijezda oduvijek je bila strogo čuvana tajna, tako da nikada vjerojatno nećemo ni saznati tko je od glumačke postave kriv za ovaj propust. Mark Hamill prepričavao je svoje doživljaje vezano upravo za tajnost, rekavši kako je čitao scenarij u zaključanoj sobi i nije ga smio ponijeti kući. Čak je navodno i ispisan na tamnom papiru, kako bi ga bilo nemoguće kopirati.

Srećom, Disney i Lucasfilm ne moraju biti u panici jer su u zadnji tren izbjegli krizu.

Što nas čeka u filmu Star Wars: Rise of Skywalker očito ćemo saznati tek 18. prosinca, kada film krene s kino-distribucijom.

M.M.K.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti