Krimić "The Gentlemen" Guya Ritchieja predstavljen novim posterima

srijeda, 20. studenog 2019.

Oni su Matthew McConaughey, Henry Golding, Colin Farrell, Michelle Dockery, Charlie Hunnam i Hugh Grant

Foto: Facebook

Kraj siječnja 2020. godine obilježit će i novi akcijski krimić Guya Ritchieja koji je predstavljen novim posterima.

Ritchiejevi fanovi jedva čekaju ovaj film jer je ovo prvi film gangsterskog stila nakon RocknRolle iz 2008. godine, a redatelj i scenarist ništa nije prepustio slučaju pa je okupio impresivnu glumačku postavu.

Matthew McConaughey, Henry Golding, Colin Farrell, Michelle Dockery, Charlie Hunnam i Hugh Grant glume u filmu The Gentlemen u kojem se u glavnoj ulozi nalazi McConaughey. On je američki iseljenik Mickey Pearson koji je izgradio profitabilno carstvo marihuane u Londonu, a svoje carstvo sad želi masno unovčiti kako bi se maknuo iz tog posla. Kad se sazna da je njegov posao na prodaju počnu razne intrige, prevare, podmićivanje i ucjene kako bi ga se maknulo s čela carstva prije nego što ga proda.

McConaughey se ove godine nije proslavio filmskim odabirima. Naime, McConaughey se pojavio u komediji Faca s plaže koja je razočarala gledatelja, a triler Spokoj, u kojem mu je partnerica bila Anne Hathaway, još je gore prošao kod kritike i publike. Glumac bi ovim filmom mogao ispraviti stvar.

The Gentlemen nam u kina stiže 24. siječnja 2020. godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >