People's Choice Awards: "Osvetnici: Završnica" proglašen najboljim filmom

ponedjeljak, 11. studenog 2019.

Posebno priznanje dobile su Jennifer Aniston, Pink i Gwen Stefani

Foto: YouTube

Sinoć su u Santa Monici održane E! People's Choice Awards, a najvažniju nagradu, onu za najbolji film, odnijeli su Marvelovi Osvetnici: Završnica. Film je proglašen i najboljim akcijskim filmom 2019. godine.

Zvijezda Marvelovih filmova Robert Downey Jr. proglašen je najboljom muškom zvijezdom 2019. za Završnicu, a nagradu je posvetio pokojnom Stanu Leeju. "Došao sam ovdje otvoriti show i prvo što ću reći jest hvala Disney, hvala Marvel, hvala braći Russo. No, najviše od svega, hvala ti Stan Lee, ovo je za tebe prijatelju", rekao je u kratkom, ali upečatljivom govoru.

Glumac je potom proglasio pobjednika najbolje komičarske točke 2019. koja je pripala Kevinu Hartu kojem je ovo bilo prvo javno pojavljivanje nakon što je imao tešku prometnu nesreću u rujnu.

Jennifer Aniston dobila je nagradu za kultnu ličnost, a bila je nominirana i za svoju ulogu u Netflixovom filmu Murder Mystery koji je pak proglašen najboljom komedijom. Gwen Stefani proglašena je modnom ikonom dok je Pink pripala Champion Award jer je prepoznata po svojem nesebičnom radu (osim što je ambasadorica UNICEF-a sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama poput Kid Hungry, Make-a-Wish Foundation, Planned Parenthood, REVERB, Autism Speaks, Human Rights Campaign).

Zendaya je proglašena najboljom ženskom filmskom zvijezdom za Spider-Man: Daleko od kuće dok je njezin kolega iz filma Tom Holland dobio nagradu za najbolju akcijsku filmsku zvijezdu. Najbolja dramska zvijezda je Cole Sprouse (Five Feet Apart), a najbolja zvijezda komedije Noah Centineo (The Perfect Date).

Najbolja serija je Stranger Things koja je proglašena i najboljom dramskom serijom, a najbolja humoristična je Teorija velikog praska s kojom su se gledatelji oprostili 16. svibnja ove godine kad je emitirana posljednja epizoda serije.

Cijeli popis dobitnika (i nominiranih) možete pogledati na ovoj poveznici.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti