Karl Urban najavio drugu sezonu serije "The Boys"

petak, 08. studenog 2019.

Zvijezda Amazonove serije "The Boys" na svom je Instagramu najavio završetak snimanja i datum premijere druge sezone

Serija The Boys osvojila je svijet kada se pojavila na Amazone Prime Video servisu. Adaptacija stripovskog serijala Gartha Ennisa i Daricka Robertsona na Amazon je stigla ovog ljeta i već ima vjernu vojsku fanova.

Upravo ti fanovi najviše će se veseliti vijesti kako je snimanje druge sezone završeno, a Karl Urban, koji se nalazi u jednoj od glavnih uloga, tu je vijest objavio na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cut and print !🤪 That’s a wrap for Billy Butcher on season 2 of @theboystv . Massive thanks to our awesome Crew n cast , love you all . 💥The Boys 2💥 On yer telle Mid 2020 #gonefishing🎣 😎💗

A post shared by Karl Urban (@karlurban) on

Urban, koji u seriji glumi Billyja Butchera, čovjeka koji okupi Boyse kako bi se borili protiv superjunaka i korumpirane korporacije koja stoji iza njih, je na svom je Instagramu osim objave o završetku snimanja, objavio i kako bismo drugu sezonu mogli gledati već sredinom 2020. godine.

Njegov kolega Antony Starr, koji u seriji glumi Highlandera, komentirao je tu njegovu objavu sa: "Čestitam, neprijatelju! Ti si stroj, brate! Volim to što smo zajedno i rasturio si drugu sezonu. Fanovi će poludjeti za tobom ovu sezonu.", što je samo pojačalo uzbuđenje obožavatelja.

Glumačkoj ekipi koju predvode Urban, Starr, Jack Quaid i Erin Moriarty, u novoj će se sezoni pridružiti Goran Višnjić, Claudia Doumiti i Patton Oswald.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti