Sprema se nastavak serije "Osveta"

petak, 08. studenog 2019.

Jedna od najpopularnijih ABC-jevih serija dobit će novo poglavlje na kojem radi autor originalne serije Mike Kelley

Foto: YouTube

Mreža ABC nam sprema nastavak nekad popularne serije Osveta u kojoj su glavne uloge imale Emily VanCamp i Madeleine Stowe.

Na novoj seriji rade Mike Kelley, autor originala, i Joe Fazzio koji je redovito surađivao na seriji Osveta. U središtu radnje će se naći latino osoba zasad nepoznatog spola, a barem jedan lik iz originala će se pojaviti i u nastavku kako bi se radnje dviju serija mogle povezati. Uz osvetu, ovaj će put biti riječ i o posljedicama koje su djelovale na cijeli svijet.

Glavni lik će tako doći u Malibu s planom kao Emily Thorne nekad u Hamptons: osvetom. Ovaj put lik će tražiti pravdu kod imućne farmaceutske dinastije čija je beskonačna pohlepa dovela do smrti biološke majke, raspada cijele obitelji i globalne epidemije.

Serija Osveta svoju je premijeru doživjela 2011. godine i doživjela je četiri vrlo uspješne sezone s 89 epizoda, a zadnja je prikazana u svibnju 2015. godine.

Glavnu je su tumačila Emily VanCamp kao Emily Thorne iliti Amanda Clarke koja se vratila u Hamptons kako bi osvetila smrt svog oca, a koju je skrivila bogata obitelj predvođena Victorijom Grayson (Madeline Stowe). Radnja se bazirala na romanu The Count of Monte Cristo Alexandrea Dumasa.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti