Michael Keaton, Samuel L. Jackson i Maggie Q u trileru o plaćenim ubojicama

četvrtak, 07. studenog 2019.

Režiju potpisuje veteran Martin Campbell, a snimanje počinje u siječnju

Foto: PR Photos

Michael Keaton, Samuel L. Jackson i Maggie Q udružit će snage u novom filmu, akcijskom trileru The Asset.

Poznati redatelj Martin Campbell (Casino Royale) režirat će film prema scenariju Richarda Wenka (Pravednik 2, Ledeni ubojica). Keaton je zbog ovog filma morao odustati od uloge u komediji King of the Jungle.

Radnja prati dvoje vrhunskih plaćenih ubojica Rembrandta (Keaton) i Annu (Maggie Q) koje dijeli tajanstvena prošlost iz Vijetnama, a koji se godinama natječu tko je bolji plaćenik. Kad dvojac sazna da je ubijen Annin mentor Moody (Jackson), koji ju je prihvatio i odgojio kao svoju nakon što ju je našao kao preživjelu nakon masakra u Vijetnamu, morat će pomiriti razlike i zajedničkim snagama pronaći Moodyjevog ubojicu.

Produkcija bi trebala početi već u siječnju, a snimanje će se održati u Londonu, Bukureštu i Da Nangu u Vijetnamu. Film još nema određen datum premijere.

Keatona ćemo uskoro gledati kao Ramseya Clarka u biografskoj drami The Trial of the Chicago 7, Jacksonov film The Banker krajem siječnja dolazi na Netflix, a Maggie Q ćemo sredinom veljače gledati u fantastičnoj komediji Fantasy Island.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti