Premijera serije "Njegova mračna građa" ostvarila odličnu gledanost

četvrtak, 07. studenog 2019.

Prvu epizodu je gledalo preko 700 tisuća gledatelja na svim HBO platformama

Foto: YouTube

Premijera fantastične dramske serije Njegova mračna građa privukla je preko 700 tisuća gledatelja na svim HBO platformama čime je ostvarila najbolju premijeru ponedjeljkom nakon premijere hvaljene serije Černobil u svibnju.

Černobil je tada privukao nevjerojatnih 1,2 milijuna gledatelja što je teško dostići, ali u HBO-u su sasvim zadovoljni ovim rezultatom. Televizijska ekranizacija istoimene trilogije Philipa Pullmana privukla je oko 424 tisuće gledatelja na HBO kanalu, a gledanost je dostigla 700 tisuća ljudi nakon brojka sa streaming platformi HBO Go i HBO Now.

Serija Njegova mračna građa prati Lyru (Dafne Keen), naizgled običnu, ali hrabru djevojku koja je s drugog svijeta. Njezina potraga za nestalim prijateljem će otkriti veliku zavjeru koja uključuje otmicu djece zbog čega će započeti svoju istragu o tajanstvenom fenomenu naziva Prašina.

Adaptaciju scenarija je napravio Jack Thorne, a u ostalim ulogama su Ruth Wilson, Lin-Manuel Miranda, James McAvoy, Clarke Peters, James Cosmo, Anne-Marie Duff, Will Keen i Ariyon Bakare. HBO i BBC One odmah su naručili dvije sezone, a svaka će imati po osam epizoda.

Njegova mračna građa prikazuje se i na našem HBO kanalu i to premijerno svaki ponedjeljak u 3 ujutro te kasnije istog dana u 20 sati na HBO-u s reprizama koje slijede u narednim danima na HBO 2 i HBO 3 kanalima.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti