TV Preporuke dana – Subota 2.11.

subota, 02. studenog 2019.

Subotnja večer donosi odlične filmove i jednu simpatičnu animiranu avanturu

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 2.11.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pod hipnozom, Nova TV u 20:10 sati
Zvijezde koje ćemo vidjeti u ovoj emisiji, a koje su se svojevoljno podvrgnuli čarima hipnoze su Igor Barberić, Tamara Šoletić, Boris Kosmač, Hrvoje Rupčić i Anamarija Asanović dok će kao skeptici u emisiju ući Boris Đurđević i Lidija Bačić.

Zla krv, HTV 2 u 22:50 sati
Psihološki triler u šest nastavaka, čija je radnja smještena u ruralni irski kraj. U središtu ove obiteljske sage je mlada Cat koja se vraća kući nakon što joj je majka umrla nakon slučajnoga pada. Međutim, Cat počinje sumnjati da je njezin otac imao prste u tome. Je li to doista bio nesretni slučaj ili ipak ubojstvo?

FILMOVI

Oceanovih 12, Doma TV u 19:55 sati
Drugi dio dogodovština dobrih-loših dečki za koje svi navijamo, posve se logično nastavio na svjetski uspjeh prvog filma te ponovno publici ponudio dva sata zabave i avanture, uz širenje glumačke ekipe. Svi znamo da se krasti ne smije, ali Danny, Rusty i ekipa ozbiljno ruše sve ono što smo mislili da je ispravno...

Terminator 2, RTL 2 u 20 sati
Sarah Connor (Linda Hamilton), majka Joha Connora (Edward Furlong), saznala je da je njen sin posljednja šansa čovječanstvu da preživi pa se pretvorila u ratnicu i sinovu savjetnicu u borbi protiv terminatora, koji su poslani iz budućnosti da ga likvidiraju. Zbog apokaliptičih predviđanja, Sarah je smještena u bolnicu za mentalno oboljele, a John je udomljen. Kada novi, usavršeni Terminator T-1000 (Robert Patrick) stigne iz budućnosti da eliminira Johna, jedina šansa za spas dječaka je stari model T-800 (Arnold Schwarzenegger).

Snježna kraljica 2, RTL u 20 sati
Nakon što je pomogao Gerdi i Kaiju, trol Orm vratio se u svoju zemlju u kojoj se ne može pomiriti sa životom rudara na koji je osuđen kao ni sa svakodnevnim nepravdama koje mora trpjeti. Orm izlaz vidi u vjenčanju s princezom pa počinje svima lagati kako bi do nje došao. No, sa svakom laži koju izgovara, njegov zli dvojnik, Snježni kralj, postaje sve veći i jači.

Noć i dan, HTV 1 u u 20:05 sati
Radnja se vrti oko mlade i pomalo usamljene žene (Cameron Diaz) kojoj, na prvi pogled, bezopasni susret sa šarmantnim strancem (Tom Cruise) odjednom potpuno preokrene život. Igrom slučaja uplete se u riskantnu špijunsku igru s nevjerojatno sposobnim tajnim agentom koji pokušava zaštititi novi izum, u kojem je skrivena tajna beskonačnog izvora energije te spasiti njegovog izumitelja.

Zgodna žena, RTL u 21:10 sati
Jedan od najvećih hitova devedesetih, film o kojem su se pisali poticajni eseji i studije kao reprezentu ondašnjeg američkog duha vremena, Zgodna žena bila je dobrodošao novi poticaj u već blago zamrloj karijeri Richarda Gerea, te promocija nadolazeće megazvijezde Julije Roberts koja je bila nominirana za Oscara, dok je Zlatni globus i osvojila. Ova filmska bajka, spoj Pepeljuge i Traviate, u svjetskoj je kino distribuciji zaradila preko 450 milijuna dolara.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti