Predstavljamo prvi trailer filma "Petar Zecimir: Skok u avanturu"

subota, 26. listopada 2019.

Povratak nestašnog Petra Zecimira: čekaju vas stari trikovi i nove nepodopštine!

Foto: Continental

On je nestašan, impulzivan, nekada pravi vragolan ali i omiljeni nevaljalac, njuškom i repom – Petar Zecimir – obožavani zec u plavom kaputu koji nam se ovog proljeća vraća na velika platna i to u velikom stilu. S ponekim starim i poznatim trikovima priprema potpuno nove nepodopštine zbog kojih ćemo ga voljeti još više. Pogledajte prvi trailer za dugoočekivani nastavak hita iz 2018. godine - Petar Zecimir: Skok u avanturu.

Neko vrijeme je prošlo otkako su Petar Zecimir i Tomica zakopali ratnu sjekiru, barem prividno. Biba, Tomica i zečevi osnovali su improviziranu obitelj ali unatoč svim nastojanjima, Petar nikako da se riješi svoje nevaljale reputacije. Tražeći avanturu izvan sigurnosti vlastitog vrta, Zecimir otkriva cijeli novi svijet u kojemu se njegovi nestašluci cijene. Ali u trenutku kada njegova obitelj odluči sve riskirati kako bi ga pronašla, Petar mora odlučiti kakav zec želi biti.

Petar Zecimir ili u originalu Peter Rabbit na veliko platno iskače ravno iz širom obožavane i rado čitane istoimene serije knjiga engleske spisateljice Beatrix Potter koja je prodana u 45 milijuna knjiga i to na 36 jezika. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez hlača svojevrsna je ikona koja je ušla (i ostala) u srcima onih najmlađih ali i onih malo starijih.

Njegova prva ekranizacija iz 2018. godine Petar Zecimir oduševila je sve generacije te ju je samo u domaćim kinima pogledalo 60 000 gledatelja.

Redatelj filma ponovno je Will Gluck ali ovoga puta u suradnji sa Zareh Nalbandian. Od glumaca vraćaju nam se Rose Byrne i Domhnall Gleeson a u originalnoj verziji glasove likovima posudili su Margot Robbie, Elizabeth Debicki i James Corden kao Petar Zecimir.

Luka Bulić, Franjo Dijak, Tihana Lazović, Renata Sabljak, Iva Šulentić, Hana Hegedušić, Dušan Bućan, Dalibor Petko, Zlatan Zuhrić Zuhra, Bruno Šimleša… samo su neka od imena koja su svoje glasove posudila u hrvatskoj sinkronizaciji prvog filma a hoće li svi spomenuti glumci glasovno biti i dio nastavka otkrit ćemo uskoro.

Kao što je to bilo prošle godine, i ovoga puta avanture Petra Zecimira bit će zasigurno najveći obiteljski filmski događaj koji će do suza nasmijati i oduševiti sve generacije gledatelja.

Petar Zecimir: Skok u avanturu u kinima na proljeće 2020. godine.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti