Naomie Harris kao Shriek

utorak, 22. listopada 2019.

Glumica koja glumi novu Moneypenny u filmovima o Jamesu Bondu, trebala bi se naći i u nastavku filma "Venom"

Nekoliko dana nakon što smo saznali da će se u nastavku Venoma pojaviti i lik imena Shriek, stižu nove vijesti vezano uz nastavak i upravo tu ulogu!

Naomie Harris, glumica koju znamo kao Moneypenny iz filmova o Jamesu Bondu, navodno se nalazi u finalnoj fazi pregovora oko spomenute uloge, i iako još nije službeno sve dogovoreno, očekujemo ju gledati u novom filmu.

Andy Serkis primit će se redateljske palice, a Tom Hardy još će jednom glumiti novinara Eddieja Brocka i njegovu mračnu simbiotsku polovicu, u glumačkoj će ekipi biti ponovno Michelle Williams, kao i Woody Harrelson, kojeg smo imali priliku vidjeti tek u naknadnim scenama u ulozi serijskog ubojice Cletusa Kasadyja, ljudskog domaćina opasnom simbiotu znanom kao Carnage.

Shriek, pravog imena Frances Barrison, bila je dilerica droge sve dok nije izložena sili koja je njene skrivene moći izvukla na vidjelo. Između ostalog, njene moći uključuju udare sonične snage i mogućnost da u drugima izazove nasilne emocije. Često ju se može naći upravo uz Carnage jer mu je partnerica, a i ljubavnica.

Kakve će probleme Carnage i Shriek stvoriti Venomu saznat ćemo u listopadu sljedeće godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >