CineStar TV Premiere 1: Robin Hood

subota, 19. listopada 2019.

Novu verziju Robina Hooda snimanu u Dubrovniku i okolici pogledajte 19. listopada u 20:00h na CineStar TV Premiere 1

 

ROBIN HOOD: ORIGINS, SAD, 2018.,112 min.
Režija: Otto Bathurst
Uloge: Taron Egerton, Jamie Foxx, Eve Hewson, Jamie Dornan, Ben Mendelsohn
Kategorija: Akcija, Avantura

Ovaj epski lopov i ratnik već cijelo stoljeće tjera filmaše da osmišljavaju nove priče o njemu. Scene ovog filma su snimane u Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu, zahvaljujući redatelju Ottu Bathurstu, koji je Dubrovnik izabrao između deset svjetskih lokacija.

Nova verzija Robina Hooda prikazati će mlade dane poznatog pljačkaša i otkriti detalje koji su Robina (Taron Egerton) potakli da se izvan zakona bori za malog čovjeka. Kao mladić pun ideala odlazi u križarski rat, tamo doživljava samo razočaranja, ali postaje iskusni ratnik. Po povratku ga oneraspoloži što je njegova zemlja zapala u korupciju, čemu se mora suprotstaviti.

Robin i njegov zapovjednik (Jamie Foxx) tada podižu bunu protiv korumpiranog kralja u ovoj uzbudljivoj akcijskoj avanturi prepunoj eksplozija, ludih scena borbi te bezvremenske romantike.

Bezvremenski junak - lopov Robin Hood, ne prestaje intrigirati kako filmaše, tako i brojne zaljubljenike u ovu epsku priču - Robin Hood - 19. listopada u 20:00h na CineStar TV Premiere 1

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >