Zvijezde pod hipnozom na Novoj TV

subota, 19. listopada 2019.

U prvoj epizodi Ivana Banfić postaje šopingholičarka, a Ricardo Luque strastveni bodybuilder

Zabavni show Zvijezde pod hipnozom ove subote stiže na Novu TV. Producenti najavljuju pregršt zabave jer ovaj jedinstveni show preuzima kontrolu nad poznatima i dovodi ih u nevjerojatne situacije i to sve pod – hipnozom!

Koncept emisije je takav da voditelji, Dušan Bućan i hipnotizer Timoteo Crnković, u studiju showa jednom tjedno ugoste zvijezde koje su pristale proći kroz proces hipnoze. Ova jedinstvena emisija povest će hipnotizirane javnosti poznate osobe kroz ludo putovanje prepuno zabave, kako za njih, tako i za sve gledatelje. Zvijezde će se naći na pola puta između sna i jave, na mjestu gdje neće znati što ih je snašlo, i to sve pred kamerama ovog zabavnog showa. U emisijama ćemo vidjeti prethodno snimljene skečeve koji se izmjenjuju s hipnozama uživo na samoj pozornici u studiju gdje će zvijezde, upravo tijekom emisije, imati priliku po prvi puta pogledati se u hipnotiziranom stanju.

Prva epizoda showa Zvijezde pod hipnozom donosi pregršt zabave za gledatelje koji po prvi put imaju priliku vidjeti kako izgledaju zvijezde koje su poželjele doći u studio jednog zabavnog showa u hipnotiziranom stanju. Prije gostovanja u emisiji svi su bili testirani na podložnost hipnozi i u studio će doći već hipnotizirani. No, vidjet ćemo i one zvijezde koje se još nisu odlučile isprobati hipnozu na vlastitoj koži. Jedno je sigurno – svi će se dobro zabaviti, a između ostalih ove subote u stanju hipnoze vidjet ćemo pjevačicu Ivanu Banfić i pjevača Ricarda Luquea.

Hipnotizer Timoteo Crnković našao se s Ivanom Banfić koja je krenula u kupovinu. Od hipnotizera će Ivana dobiti hipno uputu da će se pretvoriti u šopingoholičarku koja želi pokupovati sve u trgovini. No, Ivana nije svjesna da će joj Timoteo uzeti novčanik što će dodatno zakomplicirati njenu kupovinu. Vidjet ćemo kako će Ivana trgovini odjeće mahnito uzimati robu, a u jednom trenutku, po hipno uputi Timotea, svaki put kad dotakne odjeću, Ivana će imati osjećaj da ju strese struja. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se Ivana obraćati slučajnim prolaznicima, koga će sve pozvati u kabinu za presvlačenje,  te kako će reagirati kada se suoči s činjenicom kada se s odabranom odjećom nađe ispred blagajne gdje shvati da nema novčanik. Kako je to ostati bez moći govora, te hoće li joj možda pjevanje pomoći u ostvarenju njenih ciljeva, tek ćemo vidjeti u prvoj epizodi showa. 

Ricardo Luque pod hipnozom će postati snagator opsjednut vlastitim mišićima. Njegova jedina briga je mišićna masa i kako do nje što brže doći. Kako bi izgledao kao pravi bodybuilder, Ricardo će prvo obrijati pazuhe. Zatim će si napraviti proteinski shake s mlijekom, medom, voćem i mortadelom. Potom će ući i u teretanu. Kako će izgledati njegov trening, koga će sve pokušati impresionirati svojim dizanjem utega, te što će mu sve hipnotizer šaputati na uho tijekom njegovog boravka u teretani u hipnotiziranom stanju, vidjet ćemo u showu Zvijezde pod hipnozom.

Osim Ricarda i Ivane, u ovoj će epizodi sudjelovati Tina Katanić, Hrvoje Šalković i Edvin Liverić, dok će im se kao skeptici u studiju pridružiti Maja Šuput i Stjepan Božić. Tko će sve pričati ''marsijanski'', kako izgleda kada voda postane rakija, a kako kada postaneš lutka u izlogu ili se vratiš u svoje vrtićke dane, saznat ćemo uskoro.

Kako će zvijezde se snaći u scenskoj hipnozi saznat ćemo u urnebesno zabavnoj prvoj epizodi showa Zvijezde pod hipnozom ove subote od 20.15 sati na Novoj TV!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti