Nicolas Winding Refn radi seriju "Policajac manijak"

petak, 11. listopada 2019.

Kultni filmovi iz osamdesetih o ubojici u uniformi uskoro na male ekrane donijeti HBO i Canal Plus

Nicolas Winding Refn priprema se napraviti televizijsku adaptaciju kultne filmske franšize Policajac manijak.

Serija koju priprema bit će prva produkcija Refnovog byNWR Originals, dijela njegove kulturološke stranice byNWR.com, te će seriju napraviti u suradnji s HBO-om i Canalom Plus.

Refn će na seriji raditi kao showrunner, a cijelu će seriju i režirati, zajedno s Johnom Hyamsom.

Smještena u Los Angeles, serija Policajac manijak ispričana je kroz kaleidoskop likova, od policajaca do sitnih kriminalaca. Ubojica u uniformi stvara kaos po ulicama Los Angelesa. Paranoja vodi do društvenih nereda dok se grad bori s misterijem ubojice u plavom. Je li on običan smrtnik ili nadnaravna sila?

"Oduvijek sam bio vjerni obožavatelja Johna Hyamsa.", rekao je Refn. "Već godinama pričamo o tome da napravimo novu verziju Policajca manijaka, ali što smo više raditi s tim materijalom to je veća bila želja da istražimo taj svijet malo više.

Pretvaranje priče u serijal daje nam priliku da ostvarimo svoje najluđe ambicije i da dođemo do velikog broja gledatelja kroz partnere HBO i Canal Plus. Ova će serija biti akcijski nabijena horor odiseja. S obzirom na trenutno stanje u svijetu, Policajac manijak dat će i snažan komentar na propast civilizacije.", zaključio je Refn.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti