Ryan Reynolds i Will Ferrell u "Božićnoj priči"

četvrtak, 10. listopada 2019.

Apple se prima stvaranja nove verzije klasične božićne priče Charlesa Dickensa, s poznatim glumcima u glavnim ulogama

Postoji mnogo adaptacija klasične Božićne priče Charlesa Dickensa, a dvije najomiljenije napravljene su kao mjuzikli. No, to nije zaustavilo velike producente da se prime još jednom istog projekta, također u glazbenom stilu, a najnovija verzija u glavnim će ulogama imati poznate glumce Willa Ferrella i Ryana Reynoldsa.

Za sada još ne znamo tko će se naći u kojoj ulozi, ali svakako bi bilo zabavno vidjeti Ferrella kao Scroogea, kojeg posjećuje duh u liku Ryana Reynoldsa.

Ferrell i Reynolds će također zajednički producirati film, a scenaristi filma Tatica se vratio za Božić, Sean Anders i John Morris, rade na scenariju, dok će se Morris po prvi puta u karijeri primiti i redateljske palice.

Ovaj projekt pobudio je zanimaciju mnogih, a u borbi za prava bili su Apple i Netflix. Apple je uspio ipak ponuditi veći iznos, te će Reynolds za ovaj film dobiti 35, a Ferrell 30 milijuna dolara. Netflix je bio spreman platiti nekoliko milijuna manje pa je izgubio.

Cijeli je projekt u vrlo ranoj fazi razvoja te za sada nemamo ostatak glumačke ekipe niti je poznat datum izlaska, ali svakako očekujemo film gledati na Apple TV+ streaming servisu u božićno vrijeme sljedeće ili za dvije godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti