Predstavljen trailer za novu seriju "Živih mrtvaca"

srijeda, 09. listopada 2019.

Spin-off serija planetarno popularne serije o zombijima predstavila se prvim trailerom, a još uvijek nema službeni naziv

Iznimno je neobično da serija - posebno ona koja je nastala iz velikog hita - dođe do ove faze u razvoju bez da se zna službeni naziv. No, tvorce serije očito to ne zanima jer je objavljen i prvi trailer za spin-off seriju Živih mrtvaca, a još uvijek nema naznake o imenu.

Drugu seriju koja je nastala iz Živih mrtvaca stvorili su Scott M. Gimple i Matt Negrete, a Negrete će biti i showrunner.

Priča je smještena u prvu generaciju koja je odrasla u postapokaliptičnom svijetu punom živih mrtvaca, koji smo upoznali u originalnoj seriji.

U službenom sinopsisu piše: "Neki će postati junaci. Neki će postati negativci. Na kraju, svi će oni biti zauvijek promijenjeni. Odrasli i određeni u svojim identitetima, dobrima i lošima."

U seriji glume Aliyah Royale kao Iris, Alexa Mansour kao Hope, Annet Mahendru kao Huck, Nicolas Cantu kao Elton, Hal Cumpston kao Silas i Nico Tortella kao Felix.

Službeni naziv serije očekujemo doznati uskoro jer se premijera očekuje u proljeće sljedeće godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >